Pages

Subscribe:

23 Şubat 2013 Cumartesi

Battle for Graxia Hakkında Ne nedir Ne Nasıldır


Özellikler

      nsan üstü bir çok değişik beceriye sahip ve sürekli yenileri eklenecek 24 adet ölümsüz
      Hesap bazlı disiplin ağacı ve eşya sistemi
      Kristal Ocağı, bütün eşya güçlendirme işlemlerini oyuncuların ellerine bırakan gelişmiş bir eşya yaratma sistemidir.
      Oyuncu loncası ve sosyal ağ özellikleri.
      Hesap ve Ölümsüz İstatistiklerini takip edebilme özelliği


Hoşgeldiniz

Takımların birbirine karşı hareket ve heyecan dolu bir ortamda amansızca mücadele ettiği, Tamamen Ücretsiz! çoklu oyunculu savaş arenası(MOBA) Battle for Graxia’ya hoşgeldiniz!

Nasıl Oynarım?

Battle for Graxia oyuncuların birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği takım odaklı bir PVP oyunudur. Oyuncular savaşa kendi seçtikleri bir senaryo ile tek başlarına veya grupları ile beraber dahil olurlar. Karşılaşmaların daha adil ve dengeli olabilmesi için geliştirilmiş “matchmaker” (eşleştirme) sistemi oyuncuları otomatik olarak kendileriyle benzer beceri ve güç düzeyine sahip olan oyuncularla eşleştirir. Battle for Graxia, arzu eden oyunculara, kendilerinin özel olarak yarattığı oyunlarla savaşlara katılma seçeneğini de sunmaktadır.

Tamamlanan her oyun, oyunculara tecrübe puanı, seviye atlama şansı, disiplin ağacında yeni özellikler ve yeni eşya slotları gibi mükafatlar getirerek oyun tecrübelerini zenginleştirir.

Tamamen Ücretsiz

Battle for Graxia’yı indirmesi ve oynaması tamamen ücretsizdir. Oyunculara sunulan ücretsiz birçok içerik yanında oyunu oynarken kazanabileceğiniz Prestij puanları (oyun içi parası) veya Türk lirası karşılığı sahip olabileceğiniz Petro Coin gibi Premium seçeneklerde oyunculara sunulmaktadır.

Petro Coin ve Prestij Puanları

Oyuncular Battle for Graxia dünyasındaki soluk kesen mücadelelerine devam ettikçe kazandıkları Prestij puanları ile yeni ölümsüzler ve çeşitli eserlere sahip olabilir yada Kristal ocağını kullanabilirler.

Prestij puanlarına daha çabuk sahip olmak isteyen oyunculara, TL karşılığı Petro Coin satın alabilme seçeneği sunulmaktadır. Petro Coin, yeni ölümsüzler satın almak ve eserler üretmek veya kristal ocağında kullanılabilir. En önemlisi de Prestij puanlarına oranla çok daha az puan gerektirir. Buna ilave olarak, Petro Coin kostüm satın almak için kullanabilecek tek para birimidir.

Ücretsiz İçerik

Hesap ilerlemesi ve kontrolü:
Ölümsüzlerinizi kullanarak kademe atlayın ve disiplin puanı, eşya slotu gibi ücretsiz özelliklere sahip olun.
Ücretsiz Ölümsüz Rotasyonu:
8 adet ölümsüz her zaman için ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Bu ücretsiz ölümsüzler sürekli bir şekilde degişerek oyunculara bütün ölümsüzleri savaş arenasında tecrübe edebilme imkanı sağlar

Premium Ücretli İçerik

Ölümsüzler ve Kostümler
Prestij veya Petro Coin kullanarak kullanıma açtığınız bir ölümsüzü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bir ölümsüze sahip olduğunuz zaman savaşçınızın görüntüsünü sadece Petro Coin karşılışı alabileceğiniz değişik kostümler ile değiştirebilirsiniz.
Eşyalar ve Kristal Ocağı:
Kristaller oyun içi mağazasından Prestij puanları veya Petro Coin kullanılarak elde edilebilir. Eşyalarınızı Kristal Ocağında kuvvetlendirme işlemi Prestij Puanı veya Petro Coin karşılığında ek olarak ücretlendirilir

0 yorum:

Yorum Gönder